Casa Stefania

Cand cautati un loc linistit pentru a va relaxa departe de agitatia oraselor, cand va doriti experiente noi, aproape de natura si traditie, Pensiunea Stefania este cea mai buna alegere.

Veti gasi aici confortul necesar unui loc de cazare care sa va permita sa explorati frumsetile ascunse ale satului Talmacel si a imprejurimilor acetuia, revenind seara, dupa o zi de drumetie, intr-un ambiant primitor si intim.

Pensiunea este compusa din 7 camere, fiecare cu baie proprie,balcon, TV LED, internet wi-fi si o sala de mese cu o capacitate de 30 de locuri.

Este un loc minunat pentru ati petrece un sejur in familie sau inconjurat de prieteni, o vacanta relaxanta departe de stresul citadin intr-o frumoasa priveliste a satului tipic de munte, inconjurat de paduri de brad si de pin.

Curtea este plina de flori si iarba, se aude raul susurand discret iar la marginea padurii, in curte exista un foisor frumos ce va ofera un peisaj de ansamblu al vaii, amenajat special cu loc pentru gratar si loc de luat masa.

Lasă un răspuns