Motel Popas Talmaciu

Este obligatorie trecerea spre sudul Carpaților Meridionali prin Tălmaciu. Localitate aflată la 20 de kilometri de Sibiu, la confluența râurilor Sadu și CibinTălmaciu, dintr-o așezare de agricultori a devenit un mic centru industrial și a fost martorul a numeroase evenimente războinice. În prezent, Tălmaciu este un oraș în plină dezvoltare economică.

Motel Popas Tălmaciu are 12 camere. Acestea sunt spațioase, oferind tot confortul necesar odihnei. Camerele au baie proprie, balcon și sunt dotate cu tot ceea ce ai nevoie pentru a fi la curent cu știrile momentului: televizor cu cablu, internet și, pentru asigurarea confortului, vara mai ales, camerele sunt dotate cu aparate de aer condiționat. Camerele Motelului Popas Tălmaciu sunt mobilate modern, nota de confort fiind dată de nuanțele de crem și maro, cu tonuri de albastru pentru înnobilare a atmosferei. În motel sunt două apartamente, cinci camere duble twin, patru camere cu pat matrimonial și o cameră cu trei paturi. O notă chic dă scara interioară a Motelului Popas Tălmaciu a cărei balustrade este chiar interesant lucrată în fier forjat.

Restaurantul motelului are un spațiu generos alocat la parterul motelului. Aici, poți servi orice masă a zilei. Spațiul este modern mobilat iar nuanțele accesoriilor sunt, ca și cele din camere, tonuri de crem și maro, cu touche-uri de albastru. Restaurantul Motelului Popas Tălmaciu este curat și atmosfera este relaxată. Am fost plăcut surprinsă să văd că toate mesele restaurantului erau frumos aranjate și pregătite pentru sosirea clienților. Servirea este promptă și profesionistă.

Meniul restaurantului Motelului Popas Tălmaciu este bogat în preparate cu inspirație din bucătăria tradițională locală, dar și din bucătăria internațională. Ingredientele folosite de bucătarii restaurantului sunt de proveniență locală, astfel fiind încurajată producția locală. Gustul absolut delicios al preparatelor îmi confirmă faptul că bucătarii restaurantului Motelului Popas Tălmaciu sunt profesioniști și caută atingerea perfecțiunii în fiecare farfurie creată. Truda lor este răsplătită. Clienții restaurantului sunt foarte mulțumiți de calitatea preparatelor. 

Lasă un răspuns